• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۳۷۶۷
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۷
اجتماعی

استقبال  سازمان ایکوم جهانی از همایش کارگاه آموزشی مدیریت موزه در زمان بحران

نماینده ایکوم جهانی تاکید کرد :موضوع مدیریت بحران بسیار مهم است و علاوه در ایران، در کل خاورمیانه نیز اهمیت دارد چرا که بحران ها قابل پیش‌بینی، نیست و باید تمام دستگاه ها را برای واکنش آماده کرد.

استقبال  سازمان ایکوم جهانی از همایش کارگاه آموزشی مدیریت موزه در زمان بحرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس؛  ادوارد کارلوس وسکوز سورانو، هماهنگ کننده و ظرفیت‌ساز شورای بین‌المللی موزه ها و نماینده ایکوم جهانی با حضور در دفتر روابط عمومی و امور بین‌الملل موزه ، مورد استقبال قرار گرفت. در ابتدای این جلسه امیر مسعود احمدی ضمن خوش‌آمد گویی به نماینده ایکوم جهانی، گفت: امیدواریم دوره آموزشی خوب و پرباری را در موزه داشته باشیم. از مدتها قبل تلاش‌های فراوانی در مجموعه انجام شده تا این برنامه با بهترین کیفیت ارائه شود.
وی ادامه داد: بحران هیچ‌وقت مشخص نمی‌کند که در چه زمانی رخ می دهد و تاریخ کهن ما باعث شده است آثار قدیمی زیادی در موزه‌های کشور جمع آوری شود که باید آنها در مقابل بحران‌ها حفظ شوند. ایران با توجه به موقعیت جغرافیایی تمام حوادث به‌جز سونامی و آتشفشان را تجربه کرده است و این اهمیت مدیریت بحران را نشان می‌دهد.
در این دیدار سورانو با ابراز خرسندی از دعوت انجام شده گفت: خیلی خوشحالم که در این مجموعه حاضر هستم و علاقه شما جهت برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت بحران موزه‌ها، باعث شد تا رییس سازمان ایکوم جهانی، نیز از این برنامه استقبال کند. موضوع مدیریت بحران بسیار مهم است. این بحث علاوه بر ایران، در کل خاورمیانه نیز اهمیت دارد چرا که بحران ها قابل پیش‌بینی، نیستند و باید تمام دستگاه ها را برای واکنش آماده کرد.
سورانو در ادامه اظهار داشت: معمولا زمانی که بحرانی شکل می‌گیرد، اهمیت مدیریت مشخص می شود وهمه سازمان‌ها نیازمند دستورالعمل مناسب جهت مدیریت بحران هستند. اطلاعات کافی در زمینه مدیریت بحران باعث می شود تا در مقابل حوادث واکنش مناسب، نشان داده شود.
در پایان این جلسه، ادوارد کارلوس وسکوز سورانو، هماهنگ کننده و ظرفیت‌ساز شورای بین‌المللی موزه ها و نماینده ایکوم جهانی با دعوت امیر مسعود احمدی، جهت آشنایی بیشتر با فعالیت های موزه به بازدید از مجموعه پرداخت.
کارگاه آموزشی مدیریت موزه در زمان بحران 20 شهریور ماه به مدت سه روز در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار می‌شود. کارگاه آموزشی مدیریت موزه در زمان بحران با توجه به آسیب‌هایی که موزه‌ها را تهدید می‌کند با همکاری ایکوم جهانی از سه‌شنبه 20 شهریور ماه ساعت 8 به‌طور رسمی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
در روز اول این کارگاه آموزشی پیرامون شناسایی بحران‌های بالقوه صحبت خواهد شد. در این روز، بخش اول آموزش بر روی ابزار و روش‌های شناسایی ریسک و بحران‌های بالقوه تمرکز دارد.
 همچنین یک چارچوب کلی در زمینه‌ مدیریت بحران و انواع مختلف ریسک در موزه‌ها و موسسات فرهنگی نیز فراهم می‌شود. 
ارائه‌های نظری به همراه یک کارگاه عملی به حاضران منتقل خواهد شد، تا از ابزار و روش‌های مورد مطالعه برای تهیه یک نمودار ریسک برای یک موسسه خاص استفاده شود.
روز دوم نیز مباحث کارگاه به آماده سازی مرتبط می‌شود. شرکت کنندگان این کارگاه آموزشی به اهمیت برنامه ریزی برای بحران و موقعیت‌های اضطراری پی می‌برند.
با استفاده از نتایج فعالیت روز اول ، کارآموزان استراتژی‌های کاهش ریسک ، وظایف و مسئولیت، اقدامات بلند مدت و روش های پاسخ گویی به انواع مختلف بحران را پیشنهاد خواهند کرد.
در روز سوم و پایانی این نشست، پاسخ به بحران و شرایط اضطرار مورد بحث قرار خواهد گرفت. در آخرین بخش آموزش، شبیه سازی وضعیت اضطرار انجام خواهد شد. 
در طول این فعالیت، شرکت کنندگان قصد دارند تا میراث فرهنگی را همزمان با پاسخ به نیازهای انسانی و یا سایر عوامل مرتبط حفظ کنند. برخی از سخنرانی‌ها  پیرامون مشارکت و هماهنگی عوامل مختلف و جامعه، حفظ و نگهداری مجموعه‌ها و ارزیابی پس از بحران ارائه خواهد شد.
موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به عنوان یک موزه بین‌المللی، به برنامه‌های خارجی با نگاه ویژه‌ای پرداخته است و برگزاری این کارگاه آموزشی با توجه به حضور اساتید بین‌المللی، یکی از نتایج فعالیت‌های خارجی موزه بوده است. علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به صفحه کارگاه آموزشی مدیریت موزه در زمان بحران به نشانی  events.iranhdm.com مراجعه کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تعیین تکلیف ۳۹ هزار خودرو و موتورسیکلت از ابتدای سال در استان گلستان
سد خرمرود تویسرکان در آستانه آبگیری
هوای ناسالم مشهد در بیست و سومین روز آذر
پرونده قاچاقچی ابزار آلات در بهبهان روز میز تعزیرات حکومتی
بن گویر خواهان اعدام اسرای فلسطینی شد
مقاوم‌سازی ۹۳ هزار واحد مسکونی روستایی در آذربایجان‌غربی
 تجلیل از فعالان حوزه نماز در اجلاس استانی در قزوین 
معاون استاندار تهران: افت فشار آب در پایتخت ادامه دارد
برگزاری مسابقه رالی شهری خانواده در کارون
تأکید بر نقش فناوری‌های نوین در بهینه‌سازی مصرف انرژی صنعت لوازم خانگی
آتش‌سوزی منزل مسکونی در شهباز
ایمن‌سازی محور‌های آذربایجان‌غربی با رفع ۲۷ نقطه پرحادثه
آبگیری سازه‌های آبخیزداری پارسیان
آب، نبض زندگی
کرمان آماده میزبانی از زائران سالگرد شهید سلیمانی
کاهش مصرف آب با آبیاری زیرسطحی
دستگیری شکارچی متخلف در منطقه حفاظت‌شده شاسکوه زیرکوه
مالیات بر خانه‌های خالی لَنگِ کدام دستگاه هاست؟
اهدای ۱۰۰۰ قلم لوازم ضروری بین مددجویان کمیته امداد خراسان‌جنوبی
فراخوان سومین جشنواره ملی «نقالی و روایتگری سیلک»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)